Matlaging

Vedtørka café

Ved å lære seg mer om hvordan man lager forskjellige retter, og viktigheten av gode råvarer, gode renholdsrutiner på kjøkkenet, oppfølging av datomerkede varer på kjøl/frys, vil man oppnå en større selvstendighetsfølelse og mestringsfølelse. 

Aktiviteten kan foregå på flere steder på Furuholmen, da det er etablert ett stort kjøkken/kurslokale her, men også ett kjøkken i forbindelse med kafeen på området.  Aktiviteten vil bestå av både teori og praksis, men aller mest praktisk arbeide hvor teorien blir snakket om og vist i praksis mens man jobber på kjøkkenet.

 

Matlaging og helse

Etter hvert som ungdommene blir trygg på kjøkkenet vil de kunne få lære mer om hvordan man kan planlegge måltider, selskaper og tidbruk i den sammenheng. Målet er selvstendig tenking, planlegging og mestring av å lage mat til ett lite selskap man selv har tatt initiativ til.

Forrige
Forrige

Salgsøvelse/kundebehandling

Neste
Neste

Vaktmesteroppgaver